Elevate

Mennesker. Målgruppen. Mængden. Det er alle dem, som din forretning lever af at handle med hver dag. Alle dem, som oplever, bruger, køber og glædes af dit produkt. Du eksisterer kun, fordi dit produkt kan skabe værdi og gøre en forskel for dem. Men først skal de samme folk opdage, forstå og acceptere dig.

Form Agenda eksisterer, fordi vi forstår dette. Vi er specialister i at markedsføre komplekse produkter – og gøre jeres produkt relevant og tydeligt overfor de mennesker, som I kan gøre en forskel for. Evnen til at elevere jeres produkt er vores kald.

FA'erne

Vi er en seks mand bred flok specialister i produktmarketing. Vores kultur er præget af en baggrund i design og en stærk ambition om at elevere os selv og vores kunder.

Søren Vasø Hansen
Design

Casper Elkjær Maul
Design

Matias Vad
Udvikling

Christian H. Bohlbro
Udvikling

Kasper Ørkild
Content

Marianne Lauenborg
Content

Inbound og design

Virksomheder med succes i det moderne B2B-produktmarked har det på grund af to afgørende faktorer. De forstår at guide og rådgive kunderne gennem udfordringer og give en god brugeroplevelse. De værktøjer, der løser de opgaver bedst, er Inbound Marketing og design.

Alt vores arbejde er bygget ud fra to grundsten. Inbound-filosofien er essentiel i den værdi, vores arbejde skaber. Den er kundefokuseret, relevant og hjælpende. Med Inbound Marketing rækker du ikke bare ud. Du skaber også værdi og giver noget tilbage til dine trofaste kunder.

Design-tankegangen gør, at vores arbejde altid er funderet i stærke koncepter, enkle formål samt visuel, solid appel. Udbyttet af kombinationen er:

  • Vi designer brands, der er relevant for målgruppen
  • Vi bygger websites, som tiltrækker besøg
  • Vi konverterer fremmede besøg til navngivne leads
  • Vi bearbejder leads, til de er salgsvarme
  • Vi fastholder værdien for kunderne
  • Vi skaber loyale ambassadører

Vi bor i et fællesskab med en lang række internetbaserede virksomheder, i en nedlagt tekstilfabrik. Fra hovedindgangen skal du ned i den anden ende af fabrikken. Motorvejen kan du fange lige om hjørnet og parkering er lige foran kontoret

Se på Google Maps