Radioanalyzer

RadioAnalyzer er en dansk software virksomhed der analyserer radio og benchmarker stationer i forhold til hinanden. Denne viden omsættes til konkrete programmer og musikændringer for at fastholde lyttere.

Client

Radioanalyzer

Role

Visual Identity / Print / Digital

Discipline

User Interface, brevlinje, app design, corporate website

Awards
Det var en befrielse at møde et kreativt bureau, der ikke bare tilførte vores produkt et tydeligt grafisk snit, men faktisk hjalp os i hele den proces det er at skabe et firmas indre og ydre identitet. - Mikkel B. Ottesen, CEO & Co-founder
Feature

RadioAnalyzer kontaktede os da virksomheden stod med et færdigt produkt og var klar til at gå ud på markedet for at sælge det. Vi blev hyret til at hjælpe dem med branding og visuel identitet, samt med at udvikle flere af deres markedsføringsmaterialer.

RadioAnalyzer er speciel da deres målgruppe er yderst smal og meget konkret, nemligradiostationchefer på store stationer verden over. Det samme med konkurrencesituationen, hvor konkurrenterne kan tælles på én hånd. Vores job var derfor at overbevise målgruppen om kvaliteten og den banebrydende måde at lave målinger på.

RadioAnalyzer baserer deres analyser på ren data, modsat resten af markedet. Det faktum tog vi til os og gjorde til en central del af identiteten. Bogmærket er således en kombination af den visuelle betegnelse af data layers og lyd. Ordspillet Cold Hard Facts går også igen igennem identiteten, som en forstærkning af hvad RadioAnalyzer gør anderledes end konkurrenterne.

Produktet drejer sig om en app, hvorfor man kan tilgå al data og lave analyser af performance. Vi byggede hele interfacet til app’en og lavede selvstændige grafikker til de dele som allerede kørte på et framework som ikke skulle skiftes.

Cold Hard Facts

Vi fik lavet bagsiden af visitkortene med kashering på 0,3 mm tykke pvc plastik kort. Derpå er der lagt lak henover payoff’et så det fanger lyset.