Form Agenda logo

Teaching Tuesday

Da vi i oktober lancerede vores nye agenda var en af vores ideer som videnshus, at vi skulle være endnu bedre til at dele viden og kompetencer på tværs af huset og med samarbejdspartnere.

Som designbureau, har vi mange samarbejdspartnere, som arbejder med os på det enkelte projekt. Jo bedre vi forstår deres håndværk, jo bedre slutprodukt kan vi også leverer. Det kan fx. være fotografens tankegang, trykkeriets udstyr eller SEO-mandens teknikker.

Det kan også være viden som vi har brug for at diskutere inhouse, som fx. fremgangsmåden i preflight til trykning eller brug af skabelondesign til webshops.

Månedelig workshop

Derfor har vi søsat “Teaching Tuesday” som er en månedelig workshop hvor vi deler viden på tværs af huset og tilknyttet samarbejdspartnere. Ved hver workshop tager vi et konkret emne op og invitere samarbejdspartnere til at være med og dele sin viden. Der er en tovholder ved hver workshop som er specialist på området, men ellers foregår workshoppen i et åbent miljø. Ens for alle workshops er at der bliver taget udgangspunkt i eksisterende kundesager.

Første workshop blev afholdt tirsdag d. 29 november og omhandlede Google Analytics og måling på kampagner, landingpages og konverteringer.

Læg en kommentar